10 000 odberateľov na dvoch kanáloch

Konto NATUR-PACK na portáli YouTube sme sa rozhodli založiť pred desiatimi rokmi. Bez jasnej predstavy, čím ho zaplníme. Trvalo päť rokov, kým sme začali pravidelne tvoriť obsah.

Čoskoro sa ukázalo, že potrebujme rozdeľovať témy na dva prúdy.

Pre verejnosť a samosprávy  vzdelávacie videá o triedení, zaujímavosti o recyklácii a tipy na predchádzanie vzniku odpadov. Najpopulárnejšie sú formáty MIESTA PREČ, návštevy z ANALÝZ triedeného zberu, iniciatíva #NIEsomPRASA a od roku 2022 rezonuje aj téma zálohovania obalov.

👉YouTube kanál NATUR-PACK verejnosti  👍

Na kanáli pre klientov vzdelávame o evidencii a vykazovaní obalov, neobalových výrobkov, elektrozariadení, batérií a akumulátorov. Venujeme sa aj témam legislatívnych zmien a úprav. Spracúvame tipy na optimalizáciu obalov, predovšetkým návštevami u klientov a ukazujeme ich príklady dobrej praxe.

V tomto roku sme spustili nový formát #ROZHOVORmeSA – v ktorom otvárame nové témy z oblasti obehového hospodárstva.

Novinkou je aj Poradenské okienko, kde sa venujeme najčastejším otázkam od našich klientov. Ide o exkluzívny obsah, ktorý je prístupný len z členskej zóny.

👉 YouTube kanál NATUR-PACK klientom 👍

S  YouTube portálom NATUR-PACK sme získali prestížnu cenu Nadácie Pontis VIA BONA za rok 2020, a to v kategórii SPOLOČENSKY INOVATÍVNA FIRMA a v roku 2022 sme boli ocenení Národnou podnikateľskou cenou za životné prostredie. 

Sledujte nás a buďte v obraze! ĎAKUJEME za každý jeden odber, lajk, komentár či námet na video. Vďaka nim máme motiváciu pre ďalšiu tvorbu obsahu hodnotného pre výrobcov, samosprávy i verejnosť.

Tím NATUR-PACK